ULJA I FILTERI

ULJA I FILTERI su jedni od vrlo vaznih komponenti koji moraju da se zamene prilikom remont – servisiranja turbine . Takodje , vrlo je vazno da se izvrsi pravi izbor ulja koji je preporucio proizvodjac vozila kako ne bi doslo do nezeljenih efekata kao sto su lose podmazivanje , zapusavanje kanala za dovod ulja do turbine , stvaranje pepelne naslage u motoru , zacepljenje dpf filtera i itd. Filteri za vazduh i ulje su jako vazne komponente  i uvek je preporuka da se izabere renomirani proizvodjac kako ne bi doslo do losih posledica usled nekvalitetnih filtera kao sto su ne dovoljni protok ulja ili vazduha sto remeti celokupan rad motora i steti  celokupnom sistemu .

TURBO SERVIS Makedo gas Vam omogucava nabavku svih renomiranih ulja na trzistu Srbije  kako sto su MARLY , CASTROL , ELF , TOTAL , MOBIL , GM , VALVOLINE , SELENIA , ADECO , FEBI , MOL , LIQUI MOLY , itd . Takodje Vam stojimo na raspolaganju ako imate posebnu zelju za nekim brendom koji se trenutno ne nalazi u ponudi. Na Vas zahtev mozemo Vam ga nabaviti  i to po istoj ili boljoj ceni od one koju Vi sami nadjete kod prodavca.  Nas tim prilikom remont turbina u nasem turbo servisu ce Vam preporuciti koje ulje je najbolje za Vase vozilo i od kog proizvodjaca. U koliko se remont turbine vrsi u nasem servisu kao i ugradnja remontovane turbine u tom slucaju nas tim proverava celokupno stanje motora i tada se donosi odluka koje bi ulje trebalo  da se koristi i o tome se obavestava klijent . U slucaju da klijent insistira za odredjenom vrstom ulja mi cemo to i uciniti uz njegovu saglasnost. Napomena: U Zavisnosti od stanja motora gradacija ulja se moze i menjati 0w30 0w40 5w30 5w40 10w40 15w40 itd.

TURBO SERVIS Makedo gas vam omogucava nabavku svih FILTERA ULJA  I FILTERA VAZDUHA renomiranih proizvodjaca kao sto su MANN  FILTER , BOSCH , CHAMPIONFRAD FILTERI itd. Kupovinom filtera kod nas imate garantovanu nabavku originalnih delova sto Vam daje sigurnost da su  filteri koje ste kupili kod nas orginalni i da poseduju sertifikate za kvalitet i ispravnost. Filteri ulja i filteri vazduha se moraju ugradjivati iskljucivo po deklaraciji proizvodjaca vozila jer u suprotnom los ili neorginalni filter moze dovesti do velike stete na motoru. U slucaju da Vam nismo ponudili proizvodjaca filtera koga ste se Vi zeleli slobodno mozete da nam dostavite podatke proizvodjaca kog zelite i budite sigurni da cemo u najkracem roku pokusati da ostvarimo Vase zahteve.

Napomena: Cena filtera ulja ili filtera vazduha zavisi od modela i proizvodjaca .